Promoties

Omdat we u in onze naaishop graag vooruithelpen, bieden we ook af en toe leuke promoties aan met onze producten. Deze kan u altijd ontdekken op deze pagina.

Solden bij Singer:
Fashion Mate 7256 à 399 € met gratis naaiboek "Vraag het aan Singer"

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - PromotiesBekijk hier de brochure

Omschrijving

70 steekpatronen, LCD scherm, 6 vol autom. 1-fase knoopsgaten, autom. naaldinrijger, regelbare steeklengte & -breedte, platliggende spoel, autom. draadspanning, dubbele naaldfunctie, heavy duty metalen frame, aanpasbare naaldpositie, autom. persvoetdruk, hardcover opbergkist

Heavy Duty 5511 nu voor 249 € i.p.v. 279 €

Bekijk hier de brochure

Omschrijving

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - PromotiesMeer dan 1100 steken per minuut maakt de Singer Heavy Duty 5511!  Ruim 400 steken per minuut meer dan een gewone huishoudnaaimachine en meteen de sterkste naaimachine in zijn klasse.  Ideaal voor jeans en zware stoffen!

Deze machine maakt meer dan 11 steekmogelijkheden, inclusief een professioneel automatisch 4-fase knoopsgat.  De naaiplaat is vervaardigd uit roestvrij staal en de machine is gebouwd op een Heavy Duty metalen frame.  Verder een vrije arm met ingebouwde accessoirebox, een regelbare steeklengte en steekbreedte, een verzinkbaar transport, variabele naaldposities, een regelbare persvoetdruk en een extra hoge persvoetlift.

Pfaff Smarter 260C

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - PromotiesAdviesprijs: 499 €

Laat u meevoeren...

Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo’n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® Smarter 260C naaimachine is zeer compact, makkelijk mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Directe steekkeuze maakt de bediening super eenvoudig, Met de start/stop toets mag U zelfs het pedaal thuis laten liggen. Alleen maar vrijheid.


Lees hier meer over de PFAFF® Smarter 260C.

Filmpje klik hier

Cadeau ideetje voor de allerkleinste naaisters

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - Promoties

Jaguar 2015 kindernaaimachine        Prijs: 149 €

Een volwaardige naaimachine voor kinderen. Zeer compact met een gewicht van amper 4,3 kg maar met de mogelijkheden van een volwassen machine. Rechte en zigzagsteek, meervoudige zigzag, knoopsgatautomaat, verlichting, regelbare lengte en breedte, achteruit, automatische draadinrijger en regelbare spanning. Werkt met verwisselbare klikvoetjes, standaard CB-grijper en -spoelhuls en met normale huishoud machinenaalden. Prima kwaliteit!

Voor beginners:

overlock Singer 14SH754  : 299 €

naaimachine Singer Brilliance 6180 : 199 €

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - Promoties

klik hier voor de brochure

Singer’s Naaishop – Vandenberghe Alain - Gent - Promoties

klik hier voor de brochure

Nog vragen of nood aan meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website, of spring eens binnen in onze winkel!

Back to Top